English       Dansk   
Monthuset

Vi er til for at hjælpe dig

Vores 30 engagerede medarbejdere i Danmark og 400 medarbejdere i hele Europa sidder klar til at levere nye eller gamle mønter, medaljer og pengesedler til dig.
Vi giver dig den bedst mulige service i Danmark

Mønthuset Danmark – en del af Europas største møntvirksomhed

" Hvert eneste år præger jeg personligt Nobels Fredsprismedalje, som er blevet uddelt til vindere som præsident Barack Obama, Nelson Mandela, Mother Teresa og andre, og det er noget, som jeg er umådelig stolt af. Sidste år blev både min kone og jeg inviteret til den officielle ceremoni, da præsident Obama modtog Nobels Fredsprismedalje, som jeg havde præget.”
Håkon Hogstad, ansat på Det Norske Myntverket
" Jeg er ansvarlig for, at millioner af ordrer fra samlere i hele Europa bliver behandlet med den professionalisme og det engagement, de fortjener. Vi er meget stolte af at betjene ordrer fra dag til dag, når det er muligt.”
Patrick Bogaers, Teknisk direktør tidligere hos Lego
" Jeg er projektleder, når en ny medalje skal planlægges, designes og præges af forskellige møntværker i Europa. Jeg sikrer høj kvalitet i hele processen. Jeg elsker at samarbejde med de bedste møntog medaljegravører, der findes, og alle de meget dygtige møntarbejdere vi har i og uden for vores koncern.”
Klaas Dijkhuizen, numismatiker og projektleder
" Jeg har ansvaret for materialet, der giver mønterne og medaljerne en historisk baggrund og kontekst. Jeg kan specielt huske de tekster, jeg skrev til “Danmark i krig”, som både var detaljerede og spændende beskrivelser af krigstaktik og bestemte krigsskuepladser. Derudover har jeg en tæt tilknytning til processen med valg af de rigtige motiver til medaljesamlingen.”
Hans Christian Bjerg, Orlorgshistoriker
" Jeg rejser rundt i verden på udkig efter usædvanlige samlerobjekter på vegne af vores kunder.”
Åsa Kjellman, Indkøber

Mønthuset Danmark A/S • Vestergade 18E • DK-1456 København K • telefon: 77 30 20 10 • www.monthuset.dk • info@monthuset.dk