English       Dansk   
Monthuset

London 2012

Salget af erindringsmønter i anledning af OL i London i 2012 handler ikke kun om at fejre og øge bevidstheden om de kommende Olympiske Lege i London. Det handler også om økonomisk støtte til værtslandet, til den Internationale Olympiske Komité og til de nationale olympiske komitéer. For hver mønt, der bliver solgt, doneres et beløb til IOC og Danmarks Olympiske Komité.

Det danske fodboldforbund
& Verdensmesterskaberne 2010

Da Danmark skulle med til VM i fodbold i Sydafrika, besluttede Mønthuset Danmark at fejre begivenheden med en fodboldmedalje. Medaljen, som blev designet og udgivet i samarbejde med Dansk Boldspil-Union, DBU, viser det danske landshold og de spillere, der kvalificerede Danmark til VM ved at slå Sverige med 1-0. Den anden side af medaljen viser det officielle DBU-logo.

Den danske flådes 500 års jubilæum

Den danske flåde og Mønthuset samarbejdede om fejringen af flådens 500-års jubilæum med en erindringsmedalje i sølv og donerede 150 af medaljerne til flåden. Medaljen, som blev designet i samarbejde med flåden og flådehistorikeren Hans Christian Bjerg, blev overdraget til lederen af operationskommandoen i den danske flåde, kontraadmiral Nils Wang under ceremonien på Holmen i København.

Mønthuset Danmark A/S • Vestergade 18E • DK-1456 København K • telefon: 77 30 20 10 • www.monthuset.dk • info@monthuset.dk